Старосинявська центральна бібліотека

  • Stormy coast

    Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut

  • Splash!

    Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut

Головна » 2012 » Сентябрь » 11 » Рубрика «Нові книги»
10:37
Рубрика «Нові книги»


Державна програма «Українська книга» діє!

Є багато чудес на Землі, створених природою і зроблених руками людини. І серед них найбільше диво з див – книга. Книга вчила і продовжує вчити нас жити, розкриває перед нами чарівний світ знань, добра, ідей і роздумів, збагачує людський інтелект.

Центральна районна бібліотека  нещодавно отримала нові книги за державною програмою «Українська книга», про які ми хочемо поінформувати наших читачів.

Цінною добіркою для бібліотеки є книги лауреатів Нобелівської премії з літератури 2011 року  Ле Клезіо, Кутзее, Гессе, Мюллера, Лагерквіста.

Завжди актуальними і користуються попитом книги українських класиків І. Франка, О. Гончара, І. Драча, Є. Дудара, П. Тичини.

Час не має влади над пам’яттю. «Ніхто не забутий, ніщо не забуте» - збірник спогадів ветеранів Великої Вітчизняної війни розповідає про героїчні будні тих страшних часів, про стійкість і мужність воїнів, народних месників, які ціною власного життя наблизили величний день Перемоги.

Книги Л. Первомайського «Дикий мед», І. Моісеєнка «Сектор обстрілу – «Аїст»» є творами воєнної тематики і хто б що сьогодні не говорив, але поява на світ таких книг завжди вчасна і завжди жадана.

Книга М. Оліференка «Пора цвітіння терну» представляє широку панораму надзвичайно важких періодів в історії українського народу: розкуркулення і голодомор 1932-1933 років, укрупнення і знищення хуторів 70-80 рр. минулого століття.

«20 письменників сучасної України» так називається збірка, що присвячена 20-ій річниці Незалежності України. Вона презентує творчість представників сучасного українського письменства: О. Забужко, С. Жадана, І. Роздобудько, Ю. Винничука, М. Матіос.

Світом керують почуття. Все матеріальне рано чи пізно гине і зникає. Але почуття живуть далі. Як і тисячі років тому, в нас час люди кохають, радіють і страждають, дарують одне одному насолоду або завдають нестерпного болю. Книга Є. Луняка «Минувшина України в романтичних історіях» виносить на суд читача саме цю тему.

Гарним подарунком для широкого кола читачів будуть книги, випущені видавничою радою «Бібліотеки Шевченківського комітету». Це книги лауреатів Національної премії України імені Тараса Шевченка Г. Гусейнова «Господні зерна», П. Перебийноса «Цивілізація дерев», В. Дрозда «Листя землі» та В. Міняйла «Вічний Іван», «Шпаргалка Езопа».

Наша держава постійно піклується про розвиток української національної культури. Ми маємо міцні та славні культурно-мистецькі традиції. Споконвіку пісня і танець, народні думи, легенди були переконливими виразниками національної ідеї, оберегами історичної пам'яті. На дану тему бібліотека одержала прекрасні фотоальбоми.

Отож, шановні читачі, щиро запрошуємо вас до районної книгозбірні ознайомитись з новими виданнями, адже «Книга вчить, як на світі жить» (народне прислів’я).

Переглядів: 951 | Додав: Світлана | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Нові надходження
Акція

Рекомендуємо
ознайомитись

Акція

Архів
записів

Акція

Наші партнери

Старосинявська громада
Старосинявська селищна рада
Старосинявська селищна рада
Старосинявська селищна рада
УБА
Старосинявська селищна рада
Старосинявська селищна рада
Старосинявська селищна рада
Старосинявська селищна рада
Старосинявська селищна рада
Старосинявська селищна рада
Старосинявська селищна рада
Старосинявська селищна рада
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Конструктор сайтов - uCoz -->

Наша адреса:

смт Стара Синява вул. Грушевського, 61

тел. (03850)2-03-30

e-mail: bibliosinyava@i.ua

Сайт://sinyava-cbs.at.ua

Графік роботи:

Щоденно з 9:00 до 18:00

Неділя з 9:00 до 17:00

Вихідний – субота

Остання середа місяця – санітарний день

Вхід адмін