Старосинявська центральна бібліотека

  • Stormy coast

    Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut

  • Splash!

    Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut

Головна » 2023 » Декабрь » 2 » Подарунок - книга "Новий Захід"
16:19
Подарунок - книга "Новий Захід"
У Старосинявській центральній бібліотеці чергове книжкове поповнення – примірник книги "Новий Захід. Українська мрія" Ярослава Романчука, подарований автором.
 
"Складно переоцінити роль бібліотек для інтелектуального розвитку нашого суспільства та їх важливість для поширення знань серед громадян. Я писав цю книгу заради розвитку України і благополуччя кожного українця, який мріє жити у безпечній та заможній країні… Моє бажання полягає в тому, щоб ідеї, викладені у книзі, досягли якомога більшої кількості людей, стали основою для дискусій і цінним джерелом інформації для ваших читачів. Разом ми можемо розпочати новий етап, сприяючи створенню тисяч нових бізнесів і мільйонів робочих місць, а також забезпечити швидке повоєнне відновлення економіки країни", – читаємо у супровідному листі.
 
Щиро дякуємо, пане Ярославе – і за подарунок, і за теплі слова про важливість бібліотек! Разом до Перемоги!
 
Про книгу
Видання презентує наукові та практичні засади економічної політики країни, яка стикається з глибокими кризовими явищами, і мобілізує ресурси для їх подолання. Системні пропозиції щодо трансформації економіки України ґрунтуються на аналізі ключових теорій і моделей економічного зростання, практиці реалізацій стратегій у країнах, що розвиваються, та перехідних країнах, а також на аудиті економічної політики України від початку 1990-х. Ярослав Романчук пропонує свою інноваційну модель економічного розвитку для України. В її фундаменті — теорія підприємницького зростання (Австрійська економічна школа), висновки численних наукових досліджень, емпіричні дані, накопичені за понад 30 років щодо таких явищ, як "економічна свобода", "приватна власність", "конкурентоспроможність" і "соціальний прогрес". Практична реалізація цієї моделі дасть змогу Україні увійти до престижного клубу країн із ВВП понад один трильйон доларів, стати потужним локомотивом розвитку та зростання Європи.
Книга побачила світ цьогоріч у харківському видавництві "Літера Нова" за підтримки засновників компанії "Нова пошта" В'ячеслава Климова та Володимира Поперешнюка.
Про автора
Романчук Ярослав Чеславович - відомий економіст, керівник економічних реформ Офісу простих рішень і результатів, президент Науково-дослідницького центру Мізеса. Консультант з економіки бізнесу, влади та НДО в Україні. Спеціалізується на реформах економіки на постсоціалістичному просторі. Лауреат премій Atlas Economic Research Foundation: Sir Anthony Fisher Award 2006, 2009 р.р. за книжки про феномен економічного дива та системних ринкових реформ для перехідних країн. Лауреат нагороди «Найкращий адвокат свободи в Україні в 2021 році» від Ayn Rand Center in Ukraine. Автор 12 книг з економіки, транзиту від Держплану до вільного ринку.
 
За цим посиланням можна отримати більше інформації про книгу та автора: www.new-west.in.ua
Переглядів: 32 | Додав: Світлана | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Нові надходження
Акція

Рекомендуємо
ознайомитись

Акція

Архів
записів

Акція

Наші партнери

Старосинявська громада
Старосинявська селищна рада
Старосинявська селищна рада
Старосинявська селищна рада
УБА
Старосинявська селищна рада
Старосинявська селищна рада
Старосинявська селищна рада
Старосинявська селищна рада
Старосинявська селищна рада
Старосинявська селищна рада
Старосинявська селищна рада
Старосинявська селищна рада
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Конструктор сайтов - uCoz -->

Наша адреса:

смт Стара Синява вул. Грушевського, 61

тел. (03850)2-03-30

e-mail: bibliosinyava@i.ua

Сайт://sinyava-cbs.at.ua

Графік роботи:

Щоденно з 9:00 до 18:00

Неділя з 9:00 до 17:00

Вихідний – субота

Остання середа місяця – санітарний день

Вхід адмін