Старосинявська центральна бібліотека

  • Stormy coast

    Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut

  • Splash!

    Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut

Головна » 2017 » Март » 28 » «Будь сучасним – читай українське»
10:31
«Будь сучасним – читай українське»

Сила книги безмежна. Вона відкриває нам небачені обрії, допомагає зрозуміти історію народу, розкриває таємниці природи, життя. Книга – мудрий друг, який, не вміючи говорити, розказує про незвичні пригоди і подорожі, про навколишній світ, про різні чудеса. 24 березня 2017 року в читальному залі Старосинявської центральної районної бібліотеки відбувся обласний молодіжний читацький форум «Будь сучасним – читай українське». У форумі взяли участь заступник Старосинявського селищного голови Лакуста С.В., керуючий справами апарату селищної ради Бондарчук О.О., начальник відділу культури, національностей, релігії та туризму виконавчого комітету селищної ради Німець Б.П., вчитель-методист Старосинявського НВК Сліпецька О.А., директор централізованої бібліотечної системи Іванець О.М., вчителі та учні старших класів місцевих загальноосвітніх навчальних закладів.

Ведуча молодіжного читацького форуму бібліотекар 1 категорії Данілкович Н.П. запросила на свято її величність Книгу, роль якої виконала Дроздовська Аня. Вона наголосила, що книга – джерело знань для школяра, студента та кожної людини.

Сучасне українське літературне поле достатньо широке. Юні учасники форуму, найактивніші читачі бібліотеки, поділилися своїми думками про роль книги і бібліотеки в їхньому житті, познайомили своїх ровесників з сучасною української літературою, її письменниками та поетами, їхніми творами. Поділилися своїми враженнями від прочитаних книг та порадили присутнім, що прочитати Чемерис О., Реус О., Скрипник У., Мартинюк А., Кушнір В., Кравчук Д., Хмара А., Дзюба О., Вільгота І., Царик Я., Ревнюк Н., Леонтієва Т. Серед найулюбленіших українських авторів юні читачі назвали Тараса Шевченка, Ліну Костенко, Марію Матіос, Люко Дашвар, Ірен Роздобудько, Павла Загребельного, Івана Багряного, Пантелеймона Куліша, Василя Шкляра, Сергія та Марину Дяченків, Олександра Волкова, Дару Корній, поетесу-землячку Любов Сердунич. Під час виступів також демонструвалися слайди.

«Напевно, багато хто вважає, що молодь зараз не цікавиться книгою, і що читати зараз не модно. Проте я сьогодні ще раз переконалася, що наша молодь багато читає, що читати – модно завжди, і не лише модно, а й дуже корисно. Я хочу побажати вам усім, щоб книги, газети, журнали стали для вас справжніми друзями, порадниками, учителями» - з такими словами звернулась до учасників форуму заступник Старосинявського селищного голови Лакуста С.В.

Підвела підсумки молодіжного читацького форуму директор ЦБС Іванець О.М., яка подякувала всім за участь у заході та вручила учасникам форуму подяки і подарунки – книги місцевого краєзнавця Івана Козельського «Під небом Пиляви».

Під час форуму було представлено книжкову виставку «Будь сучасним-читай українське», фотосушку «Читай з нами!». Дарина Гингазова подарувала присутнім пісню про Україну.

На завершення організатори форуму пригостили всіх учасників смачними цукерками і кожен зачитав цікаві вислови про книгу. Даний захід залишив приємні враження та переконання, що Старосинявщина дійсно читає!

Читайте! Хай не буде у вас жодного дня, щоб ви не прочитали бодай однієї сторінки з нової книги!

Переглядів: 684 | Додав: Світлана | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Нові надходження
Акція

Рекомендуємо
ознайомитись

Акція

Архів
записів

Акція

Наші партнери

Старосинявська громада
Старосинявська селищна рада
Старосинявська селищна рада
Старосинявська селищна рада
УБА
Старосинявська селищна рада
Старосинявська селищна рада
Старосинявська селищна рада
Старосинявська селищна рада
Старосинявська селищна рада
Старосинявська селищна рада
Старосинявська селищна рада
Старосинявська селищна рада
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Конструктор сайтов - uCoz -->

Наша адреса:

смт Стара Синява вул. Грушевського, 61

тел. (03850)2-03-30

e-mail: bibliosinyava@i.ua

Сайт://sinyava-cbs.at.ua

Графік роботи:

Щоденно з 9:00 до 18:00

Неділя з 9:00 до 17:00

Вихідний – субота

Остання середа місяця – санітарний день

Вхід адмін